WhatsApp'a İki Farklı Karanlık Modunun Geleceğini Gösteren Duvar Kağıtları

WhatsApp kullanıcıları büyük bir merak için karanlık mod özelliğinin yayınlanmasını beklerken, şirket de bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. WhatsApp'ın yayınlanan son beta sürümü, karanlık mod ile ilgili iki iddiayı doğrulamaya fazlasıyla yetiyor.
Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun bir süredir karanlık tema ile ilgili gündemde. Artık hem işletim sistemleri hem de üçüncü parti uygulamalar karanlık mod özelliğine sahip ancak WhatsApp hala sessizliğini koruyor. WhatsApp, karanlık mod üzerinde uzun zamandır çalışıyor olsa da özellik ne beta ne de kararlı sürüm için yayınlanmamış durumda.
WhatsApp'ın karanlık teması ile ilgili net bilgiler hala yok. Özelliğin kullanıma ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor. Ancak yaşanan son gelişme, WhatsApp'ın karanlık tema özelliğinin kısa bir süre sonra gelebileceğini gözler önüne seriyor. Dilerseniz şimdi, WhatsApp'ın Android beta sürümünün güncellenmesi ile ortaya çıkan o önemli gelişmeye bakalım.

WhatsApp

Yaşanan yeni gelişme, WhatsApp'la ilgili yeni bilgilere ortaya çıkaran WABetaInfo aracılığıyla duyuruldu. WhatsApp'ın Android beta sürümünün "2.19.327" olarak güncellenmesiyle ortaya çıkan bu gelişme, iki yeni duvar kağıdını ortaya koyuyor. Bu gelişme, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan WhatsApp'ın iki farklı karanlık mod özelliğinin olacağı iddialarını güçlendiriyor. Çünkü iki yeni duvar kağıdı, renk açısından iki farklı temayı yansıtıyor.
Sizlerle az sonra paylaşacağımız duvar kağıtları, yeni beta sürümde kullanılamıyor. WABetaInfo, bu duvar kağıtlarının uygulama dosyalarından elde edildiğini söylüyorlar. Dilerseniz şimdi, WhatsApp'ın uygulama dosyaları arasında bulunan bu iki duvar kağıdının nasıl göründüğüne bakalım.

WhatsApp

Duvar kağıtlarında açıkça görülebileceği üzere WhatsApp, aynı tasarımda biri açık diğeri koyu renkli olan duvar kağıtları oluşturmuş durumda. Bu da WhatsApp'ın ilerleyen dönemlerde iki farklı karanlık tema özelliği sunabileceğini gösteriyor. Ancak elbette bu durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek çünkü WhatsApp yetkilileri, bugüne dek konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadılar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Satılan İçecek ve Yiyeceklerin Hemen Hepsinde Bulunan Böcek

Steam'in Sonbahar İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken 10 Oyun

Minecraft Item Kodları Nasıl Yazılır?