Steam'in Kaçırılmayacak 11.11 İndirimleri Başladı

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, 11 Kasım nedeniyle bir indirim başlattı. Yarın akşam saatlerine kadar sürecek olan kampanya, farklı oyunlarda farklı oranlarda indirim sunuyor.
Bugün 11 Kasım 2019. Pek çoğumuzun haberdar olduğu gibi bugün, sayısız e-ticaret platformu büyük oranda indirim yapıyor. İlk olarak Çin de ortaya çıkan ve daha sonra dünya geneline yayılan 11.11 ya da "Bekarlar Günü" sayesinde tüketiciler, ihtiyaçları olan ürünleri çeşitli indirimlerle satın alabiliyorlar. 
11.11 indirimlerinin hemen her ürün kategorisinde geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu kategorilere video oyun sektörü de dahil. Üçüncü taraf satıcılar, PlayStation ve PlayStation oyunlarıyla ilgili indirimler yaparak oyunseverlerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar. Ancak 11.11 indirimi, sadece oyun konsolları için geçerli olmuyor. Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformlarından Steam, 11.11 kapsamında pek çok oyunda indirim yapıyor.

Steam

Steam'in bu tarz indirim kampanyaları, oyunseverlerin büyük heyecanla bekledikleri bir gün haline geliyor. Çünkü Steam'in indirim kampanyaları çoğu zaman popüler oyunları da içeriyor ve bu da oyunseverlerin, sahip olmak istedikleri oyunları daha ucuz bir şekilde satın almaları anlamına geliyor. Bu yüzden Steam'in indirim kampanyaları, bütün oyunseverler tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.
Steam'in 11.11 kampanyasında pek çok oyun, farklı indirim oranlarıyla oyunseverlere sunuluyor. İndirim oranı kimi zaman yüzde 80'lere ulaşırken kimi zaman ise daha düşük sınırlı bırakılıyor ve Steam'in 11.11 kampanyası, çoğu zaman bütün oyunları içermiyor. Dolayısıyla Steam'in 11.11 kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, satın almak istediğiniz oyunla ilgili ufak bir araştırma yapmanızı ve fiyatından emin olmanızı tavsiye ederiz.

Steam

Steam'in 11.11 kampanyasında bazı oyunlar ekstradan göze çarpıyor. Bunlardan bir tanesi de Batman paketi. Bu pakette "Batman - The Telltale Series" ve "Batman: The Enemy Within" oyunları bulunuyor. Oyunları ayrı ayrı satın almak isterseniz yapmanız gereken ödeme 78 TL ancak bu indirim kapsamında 25.90 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Yani yüzde 67'lik bir indirim söz konusu.Kampanya kapsamında dikkat çeken bir diğer oyun ise "Divinity: Original Sin 2". 2017 yılında piyasaya sürülen ve oyunseverlerden tam not almayı başaran bu oyunun perakende fiyatı 75 TL. Ancak Steam, kampanya kapsamında oyuna yüzde 45 indirim uygulayarak bu oyunu, 41.25 TL karşılığında oyunseverlerin hizmetine sunuyor. Steam'in 11.11 kampanyası, yarın (12 Kasım) saat 19:00 itibarıyla sona erecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Satılan İçecek ve Yiyeceklerin Hemen Hepsinde Bulunan Böcek

Steam'in Sonbahar İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken 10 Oyun

Trendyol’un ‘Efsane Günler’ Kampanyasında İndirime Giren 4 Akıllı Telefon