Sıra Dışı Bitcoin Tahmini: Bitcoin Altını Geride Bırakacak

Adam Back'e göre Bitcoin altını geride bırakınca BTC fiyatı 500 bin dolara kadar yükselebilir.


Kripto paralar 14 Kasım 2018 tarihinde başlayan düşüş trendinin etkisiyle yılın en düşük seviyesine geriledi. Bitcoin fiyatı 4.400 dolara kadar düşerken diğer kriptolar da çeşitli oranlarda değer kaybetti. Topluluğun tanındık isimlerinden Bobby Lee konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Dijital varlık şirketi BTTC’nin kurucu ortağı Bobby Lee Litecoin’in kurucusu Charlie Lee’nin kardeşi. Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Bobby ilgi çekici ifadelere yer veriyor. Ünlü girişimci BTC’nin, tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılan değer saklama aracı altının dijital karşılığı olduğu iddialarına bir kere daha dikkatleri çekiyor. Ancak Bitcoin’in mevcut piyasa değerinin altına oranla oldukça düşük olduğu ortada.
Bitcoin’in sahip olduğu benzersiz özelliklerin altını çizen Bobby Lee kripto paranın geleceğine yönelik sıra dışı tahminlere imza attı. BTC’nin nadir, sınır tanımaz, sansürlenemez ve şeffaf bir değer saklama aracı olduğunu ifade eden ünlü Bitcoin savunucusu Bobby Lee altının modasının geçeceğine inanıyor. Lee’ye göre BTC altını geride bırakabilir.
Bobby Lee’nin bu ifadelerini daha ilgi çekici hale getiren şeyse bu Twitter paylaşımlarına yanıt yazan Blockstream CEO’su Adam Back oldu. Lee’nin olumlu yönde yaptığı uzun vadeli tahminlere katıldığı görülen Back yaptığı yorumlarla olaya farklı bir boyut kazandırdı.
BTC’nin altını geride bırakmasına gerçek “flappening” gözüyle bakan Back ilgi çekici bir fiyat tahmini yaptı. Back’e göre BTC’nin önümüzdeki yıllarda altının yerini alarak 250 bin ile 500 bin dolar arasında bir fiyattan işlem görmesi olası bir sonuç.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Satılan İçecek ve Yiyeceklerin Hemen Hepsinde Bulunan Böcek

Steam'in Sonbahar İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken 10 Oyun

Minecraft Item Kodları Nasıl Yazılır?