LIMBO Benzeri Platform Oyunu 'Soulless: Ray of Hope', Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

 Indiegala, iki boyutlu bir platform oyunu olan Soulless: Ray of Hope'u, kısa süreliğine ücretsiz yaptı. LIMBO severlerin ilgisini çekmeyi muhtemel olan oyun, arkadaşını kaybeden Elin isimli bir karakterin maceralarına odaklanıyor. Oyun, el çizimi grafiklere ve hoş müziklere sahip.

Şu sıralar sık sık ücretsiz oyun kampanyaları düzenleyen Indiegala, yeni bir kampanya başlattı. Steam'de 18,50 TL'ye satın alınabilen Soulless: Ray of Hope isimli oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale getiren platform, bu sefer bulmaca oyunlarını seven oyuncuların ilgisini çekeceğe benziyor.

2 boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan Soulless: Ray of Hope, onlarca farklı zorluğu olan bölümlere sahip. Size verilen görevleri yerine getirmeye çalıştığınız bu oyun, el çizimi grafiklerinin yanı sıra hoş müzikleriyle de  oyuncuların ilgisini çekecek türden. Eğer LIMBO isimli popüler bulmaca oyununu beğendiyseniz, bu oyun da sizi etkilemeyi başaracak.

Steam kullanıcıları, Soulless: Ray of Hope'a tam not veriyor




Soulless: Ray of Hope isimli oyunun ana karakteri, "Elin" olarak isimlendiriliyor. Kaybolan bir arkadaşını arayan Elin, kendini puslu bir ortamın içerisinde buluyor. İşte bizler de bu oyunda, Elin'in maceralarına ortak olup arkadaşını bulmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca oyunla ilgili yorumlarda bulunan Steam kullanıcıları, Soulless: Ray of Hope'a bayıldıklarını ifade ediyorlar.

Son olarak, Soulless: Ray of Hope'un sistem gereksinimleri açısından da yüz güldürecek bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. Intel Core 2 Duo işlemcisi, 2 GB RAM'i ve 256 MB VRAM kapasiteli bir ekran kartı, bu oyunu oynayabilmenize yetiyor. Peki bu bulmaca oyununa nasıl sahip olacaksınız?

Soulless: Ray of Hope'a ücretsiz olarak sahip olabilmek için yapmanız gerekenler:

  • Burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Soulless: Ray of Hope'un kampanya sayfasına erişin.
  • Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan "Login" butonuna tıklayın.
  • Indiegala hesabınız varsa bu hesaba giriş yapın. Daha önce oluşturmadıysanız kendinize yeni bir Indiegala hesabı oluşturun.
  • Kampanya sayfasına yeniden erişin.
  • "Add to your library" butonuna tıklayın ve birkaç saniye bekleyin. "Already ownedGo to library" yazısını görünce bu butona tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada "Showcase Library" isimli bir menünün olduğunu göreceksiniz. Bu menüye tıklayın.
  • İlgili menüde Soulless: Ray of Hope'un olduğunu göreceksiniz. Oyunun hemen sağ tarafında bulunan logoya tıklayın ve oyunu indirin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye’de Satılan İçecek ve Yiyeceklerin Hemen Hepsinde Bulunan Böcek

Steam'in Sonbahar İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken 10 Oyun

Trendyol’un ‘Efsane Günler’ Kampanyasında İndirime Giren 4 Akıllı Telefon